KLIK LAJU-LAJU!

MARI BLOGWALKING DENGAN APESAL.COM

Yang Baik Hati =)

Cari cerita lama

Aku terkini

sebelum komen, baca dulu komen orang lain boleh? Bosan la nak balas komen yang sama.. sebab jawapan aku mesti sama punya. tak pasal2 aku jadi astro karang ulang tayang beberapa kali

* jangan orang astro sentap pulak dengan aku, suda

Rabu, 13 Januari 2010

biasa la.. bercelaru lagi.. hehehe

seseorang (A) memperkenalkan aku kepada seseorang (B).. A meminta aku supaya berkawan baik2 dengan B. A juga berpesan agar aku tidak melayan B seperti aku melayan dia. B seorang yg baik katanya.

kata2 A membuatkan aku terfikir. ada silap ke cara aku melayan A? jujur, aku suka, sangat suka berkawan dengan A. maybe, antara semua kenalan berbeza jantina, dengan A la aku paling manja (mengada). tp, A pula berpesan begitu kepada aku.

aku tanyakan kepada A di mana silap aku... A memberi alasan, latar mereka (A dan B) berbeza.. jadi mereka x harus dilayan setara. hurmm.. A siap pesan supaya biarkan kepercayaan antara B dan aku terbina secara semula jadi (terjemahan langsung ye)

A juga berpesan agar aku tidak memaksa hubungan kami (aku dan B) nanti but 'built it with passion'.. mungkin kerana A menggunakan bahasa inggeris, aku kurang mengerti apa yg A cuba sampaikan.. tapi, baru ketika tadi, tika aku sedang berusaha menterjemah sms nye, aku tersedar..

mungkinkah aku seorang yg suka memaksa bagi A? kalau ye, maafkan la.. aku x sengaja.. mungkin, aku sangka aku tengah berlagak manja dgn berbuat demikian.. baru aku tau apa yg A rasa..

hurmm.. A, terima kasih sebab kenalkan B ye.. minta maaf la sebab selalu buat awk tension. xsangka lak sampai gitu sekali awk rasa. insyaAllah, sampai masa nanti, saya betul2 akan lepaskan awk. bagi saya masa eh?

B, selamat berkenalan.. jgn risau, awk x perlu nk impress saya.. tapi saya memang hargai usaha awk utk tegur saya. betul kata A, awak mmg baik. biarkan masa tentukan sama ada kita sesuai berkawan atau x. tapi minta maaf la.. saya ni sgt la slow tindak balasnye.. saya hanya beria pada sesetengah org yg kenal saya je.

hati, aku xtau nk pesan apa pada kau.. boleh x jgn tersalah parking lagi kali ni? boleh x tolong jgn bercelaru dan keliru sangat? tolong contohi orang lain yg normal boleh x?


1 ulasan:

  1. Asa syarikat pinjaman pinjaman bersedia untuk meminjamkan mana-mana jumlah yang anda perlukan untuk memulakan perniagaan peribadi anda. kami memberi pinjaman pada kadar faedah 3%, juga jika anda ingin membeli rumah di atas ansuran bulanan kita juga boleh menjual rumah untuk anda. supaya Sila memohon pinjaman pertanian pertanian. jika anda memerlukan hubungan pinjaman e-mel kami: asaloantransfer@gmail.com, anda juga boleh menghubungi e-mel ini: finance_institute2015@outlook.com, Mungkin ada banyak sebab mengapa anda perlu akses kepada beberapa wang tunai tambahan - daripada yang tidak dijangka pembaikan kereta atau rumah untuk membayar perkahwinan anda atau cuti khas. Tetapi apa sahaja yang anda memerlukannya, apabila anda meminjam antara $ 5,000 USD untuk 100,000 USD di atas.

    pengkhususan Syarikat.
    1) Kami memberi pinjaman pada kadar faedah 3%.
    2) Kami juga boleh membeli sebuah rumah pilihan anda dalam mana-mana lokasi pilihan anda.

    BalasPadam

Semua orang boleh komen. Dan aku laparkan komen dari korang.
Tapi letak la nama.. Tak suka nak panggil korang Tanpa Nama