KLIK LAJU-LAJU!

MARI BLOGWALKING DENGAN APESAL.COM

Yang Baik Hati =)

Cari cerita lama

Aku terkini

sebelum komen, baca dulu komen orang lain boleh? Bosan la nak balas komen yang sama.. sebab jawapan aku mesti sama punya. tak pasal2 aku jadi astro karang ulang tayang beberapa kali

* jangan orang astro sentap pulak dengan aku, suda

Khamis, 4 Mac 2010

tentang madi

ingat madi?

aritu, aku teringat balik yang aku kenal dia kat myspace.. so, aku jenguk balik myspace.. tiba aku tengok, eh, dia online la semalam.. maknanya dia ok la kan? aku pun tegur la dia.. hantar mesej, nape lama x kontek aku..

hurmm.. selepas beberapa hari, since xde balasan dari dia.. aku tengok lagi myspace dia.. tgk dia baru je online lagi.. ahh!!! ini dah menjadi baran di hati! aku punya la risaukan dia.. cari dia bagai nak rak, siap dah plan nak gi tpg.. dia plak boleh online, x balas mesej aku.. aku hantar lagi 1 mesej kat dia.. memberitahu dia betapa aku kesal dengan sikap dia.

mmg aku frust giler.. rasa sia2 je, kerisauan aku.. malam tu aku tido dengan rasa kecewa dan sedih

esoknya, bila aku pikir balik, aku rasa syukur sangat dia masih hidup.. x kisah la kalau dia dah xnak kawan dengan aku pun.. asalkan segalanya selamat.. sejak dari tu, aku dah x risaukan dia lagi.. kalau aku teringat kat dia, aku jez harap yg terbaik utk dia

tapi, xtau nape, kadang2 hati aku berkata gak, x mungkin madi buat gitu kat aku.. tapi, aku pikir, x pe la..

tiba tadi, aku dapat mesej dari madi. dia hantar mesej malam tadi (pagi actually). dia explain la apa yg sedang berlaku.. siyes, aku x suka apa yg aku baca..

dia kata, kwn dia yg online guna akaun dia sbb kawan dia nk main game dalam myspace. kwn dia yg gitau dia aku mesej. surat yg aku kirim dia dapat tapi xdapat nk balas sebab x terpergi ke pejabat pos kerana motornya rosak..(kg kuala trong sangat jauh dari pekan kot? tah la..)

sakit dia makin teruk.. mudah demam. nak keluar pun xleh.. takut jadi pape.. henset rosak (aku dah kata, jangan pakai hp CSL).. hurmm..

kalau aku ditipu, aku xtau la..aku rasa, x kot. ke aku yg terlalu bersangka baik pada org? tp hati aku siyes kata dia x tipu aku. bukan dia untung pape pun kalau dia tipu.. aku x pernah bagi dia duit ke apa..

arghh!! aku risau!! aku lebih suka kalau dia ok.. yg dia blah camtu jek sbb dah malas dengar aku bebel..

2 ulasan:

  1. caring hang ni rupenya...

    BalasPadam
  2. uh..uh.. aku memang sayang semua org.. especially kalau aku rasa connected dgn org tu.. kalau ko sakit pon aku risau.. ko jaga diri baik2 k?

    BalasPadam

Semua orang boleh komen. Dan aku laparkan komen dari korang.
Tapi letak la nama.. Tak suka nak panggil korang Tanpa Nama