KLIK LAJU-LAJU!

MARI BLOGWALKING DENGAN APESAL.COM

Yang Baik Hati =)

Cari cerita lama

Aku terkini

sebelum komen, baca dulu komen orang lain boleh? Bosan la nak balas komen yang sama.. sebab jawapan aku mesti sama punya. tak pasal2 aku jadi astro karang ulang tayang beberapa kali

* jangan orang astro sentap pulak dengan aku, suda

Ahad, 27 Jun 2010

dah tau x patut tapi nak buat gak

apa aku buat skrg? xde pape.. sekadar buang masa depan pc sambil makan sate ikan yg beli kat pasar. jeles? gi la beli! setakat RM0.20/btg pon nk kedekut! sedap sgt ke? hurm.. masih lg rasa original mcm masa aku darjah 1 dulu.. sangat menggamit memori..

ok.. ok.. aku online walaupun xde mood dan xde idea sebab aku mengharapkan yang 'dia' online. siyes.. ada kerinduan untuk bersembang dengannya. walaupun aku tau rasa tu x patut ada. ahh hati!! dah tau salah, nak jugak! degil dia nih.. babab kang (bayangkan aku kuarkan hati dan pukul dengan manja)

aku masih berharap yang diri aku rajin. dan cuba utk menyiapkan 2 keje yg pn norlina dah minta (isnin ni mesy- no way out ok!). oh, cik oryza!! berikan aku kekuatan seperti ko..

hurmm.. rasanya masih ada yong taufu x berusik atas meja.. baru kul 12.00. makan dulu la. ok x?

7 ulasan:

  1. huhu sate ikan... nak... kene g carik nih! rindu tol zaman2 skola dulu..

    BalasPadam
  2. Hmm.... bila tak der idea, makan... bila tak der idea, makan... hmmm... :p

    BalasPadam
  3. hehehe...sedap tu sate tu.mana nak cari ye.kat permata ni takde.

    BalasPadam
  4. awk nk kekuatan ape dr sy;p

    BalasPadam
  5. nana: betul tu.. sate ikan tu memang mcm memori zaman sekolah.. dari darjah 1 (7 thn) sampai la ni ada lagi.. terharu betul..

    ri: sebab tu la ada masalah berat badan.. sebab lapas makan lak ngantuk.. huhu

    su: cuba ko cari kat area sekolah.. mesti ada.. aku ni pon, 1st time nampak kat pasar malam kat umah aku..

    cik oryza: perlu kekuatan utk x bergayut kat internet.. huhu..

    BalasPadam
  6. lewat makan kurang baik utk badan..tapi kalu dah lapo...apa boleh buatkan?

    BalasPadam
  7. firol: jgn dibela tabiat begini.. nanti makin dibuat selalu lak.. aku ni memang pantang ada org bela.. mesti hilang rasa bersalah.. hehe..

    BalasPadam

Semua orang boleh komen. Dan aku laparkan komen dari korang.
Tapi letak la nama.. Tak suka nak panggil korang Tanpa Nama