KLIK LAJU-LAJU!

MARI BLOGWALKING DENGAN APESAL.COM

Yang Baik Hati =)

Cari cerita lama

Aku terkini

sebelum komen, baca dulu komen orang lain boleh? Bosan la nak balas komen yang sama.. sebab jawapan aku mesti sama punya. tak pasal2 aku jadi astro karang ulang tayang beberapa kali

* jangan orang astro sentap pulak dengan aku, suda

Khamis, 10 Jun 2010

atas permintaan seseorang.. dah tukar baju dah

Atas permintaan seorang dan sokongan beberapa orang (kalau cakap semua, mcm ramai sangat. tapi hakikatnya mmg semua la - yang membaca blog aku), aku dah salin baju blog ni..

tapi, aku kena korbankan aku punya tab menu yang link ke blog/page yg lain.. dan innit aku. mana dia pergi ek? xpe la.. insyaAllah boleh buat kot. tapi nanti la.

so, apa komen 'baju' baru aku ni? ok ke? ke patut tukar apa2 lagi? ke.. patut balik ke asal? ke..? ke..? bagitau je la pe korang rasa.. kalau aku mampu, aku ubah le.. kalau x, aku buat toya je..

selamat memberi sokongan!!

terima kasih!!

4 ulasan:

  1. :D Tahniah kerana telah berjaya menukar layout blog ini.

    BalasPadam
  2. heheh.. tq.. tapi xleh nak buat tab lagi dah.. layout ni punya setting lain mcm sikit

    BalasPadam

Semua orang boleh komen. Dan aku laparkan komen dari korang.
Tapi letak la nama.. Tak suka nak panggil korang Tanpa Nama