KLIK LAJU-LAJU!

MARI BLOGWALKING DENGAN APESAL.COM

Yang Baik Hati =)

Cari cerita lama

Aku terkini

sebelum komen, baca dulu komen orang lain boleh? Bosan la nak balas komen yang sama.. sebab jawapan aku mesti sama punya. tak pasal2 aku jadi astro karang ulang tayang beberapa kali

* jangan orang astro sentap pulak dengan aku, suda

Selasa, 15 Jun 2010

cinta monyet - drama tv3 dolu2...

sampai je dari kampung haritu, aku terus online.. sakan.. kul 12 sampai, terus on komputer.. dasat sungguh ketagihan ini..

bila aku nak off, aku tengok TV masih on. aku terus la tekan butang off. tiba suara mak memecah keheningan malam.. "sape suruh tutup? mak tgh tengok!"

citer apa la agaknya yang buat mata mak celik pukul 1 lebih tu? aku pun tengok la sekejap..

aiyoo!!! citer Cinta Monyet.. lakonan kumpulan Nico dengan Linda Rafar.. hero dia, Dino.. aiyoo!! so kiut la dia!! (oh, aku rasa dia sudah mempunyai anak yg ramai sekarang.. haha)

terus aku melekat.. aku mmg suka tengok cerita ni dari dulu lagi.. cuma, aku menyesal x tengok dari awal.. cerita itu sgt sweet ok.. dgn linda rafar x pakai mekap nye.. dengan dino yang sangat comelnya (dah baper kali aku ulang statement tu?)

korang mesti terpikir, apa la yg makcik ni bebel? haha.. saje.. teringat sesuatu dr zaman dulu.. mana satu Dino? tgk gambar kat bawah ni ye!
dari kiri: DINO, Affa dan Nico. kiut giler Dino tu kan? kiut kan? kan?

p/s: x lama lepas tu, Nico lak jadi hero dalam drama yg diadaptasi dr novel Aznil 'Yo! It's Me!' . kecewa tul aku Nico yg jadi hero.. aku masih harap Dino yg jadi hero.. aish...

4 ulasan:

  1. Haha.. mana la pegi mamat rappers ni semua?

    BalasPadam
  2. uh..uh.. rasanya dah selamat dah beranak pinak.. bisnes kot.. nk kata buat show.. rasanya x dah..

    BalasPadam
  3. jejaka rebutan dulu ini...pic diaorg siap tampal kat dlm buku..lirik lagu jgn citer arr...print out skali...i done it..hehehe...:)..

    BalasPadam
  4. haha... minta betul tuh! masa tu byk kumpulan rap.. so, minat 1 member from each group..

    org kata, kasih syg kena bahagi seadilnya.. =)

    BalasPadam

Semua orang boleh komen. Dan aku laparkan komen dari korang.
Tapi letak la nama.. Tak suka nak panggil korang Tanpa Nama