KLIK LAJU-LAJU!

MARI BLOGWALKING DENGAN APESAL.COM

Yang Baik Hati =)

Cari cerita lama

Aku terkini

sebelum komen, baca dulu komen orang lain boleh? Bosan la nak balas komen yang sama.. sebab jawapan aku mesti sama punya. tak pasal2 aku jadi astro karang ulang tayang beberapa kali

* jangan orang astro sentap pulak dengan aku, suda

Ahad, 23 Mei 2010

tag: hujung ke pangkal (haha!!!)

seperti biasa, tag ini diberi oleh pn. suhida.. tq ye puan.. 

peraturan dia senang je.. huruf yang berada di hujung jawapan korang, mestilah menjadi huruf pertama bagi jawapan untuk soalan yang seterusnya. (cth: kuala lumpuR - Rantai )utk menambah kehebatan tag ini, aku minta org2 yang buat lepas ni, sila insert gambar ye.. hehehe

1 - Tempat anda dilahirkan
Kuala Lumpur (ic 14 ok.. tp xtau jalan)


2 - Hadiah Pertama Yang Anda Terima
Rantai emas (caya x? caya x?)


3 - Buah Kegemaran Anda
Salak


4 - Haiwan yg anda benci
Komodo (sape x ngeri dengan komodo nih?)


5 - Suka makanan ini
 Oat (aku tipu.. tapi keperluan tag dipenuhi)


6 - Kalo shopping, mesti beli ini
 Tudung (sekali lg aku tipu.. x mesti..)


7 - Ada terdapat di sekolah
Gelanggang badminton


8 - Negera yang ingin anda lawati
New Zealand (ada orang tu kata, 'beautiful country')


9 - Anda suka kereta ini
 Daihatsu Terios


10 - Bila ada kelapangan, anda akan
Skodeng jiran yang hensem (ada x jiran yang hensem?)
(MAAF. GAGAL BERTEMU DENGAN GAMBAR YANG BERSOPAN)

=============================================

mangsa2 terpilih kali ini ialah:
cik oryza
jijan
mie (ko qadha kalau ko x buat sekarang pun)
saufi
safinah
uthe

p/s: terpaksa gak letak nama. kalau x letak, harem korang x buat! =p

4 ulasan:

  1. dah agak!!!!!!1 mesti tersenarai..siap senarai terdahulu lagi tu

    BalasPadam
  2. hehe.. pe lg? sila buat ye?

    BalasPadam
  3. hahaa..kreatif2.tsruk gambo tu susah gak.makanan tu kan leh taruk otak-otak.otak2 pun tak suka eh?hkik3

    BalasPadam
  4. hahaha.. x terpikir lak otak2... wawawa... otak2 lagi sodap!

    BalasPadam

Semua orang boleh komen. Dan aku laparkan komen dari korang.
Tapi letak la nama.. Tak suka nak panggil korang Tanpa Nama