KLIK LAJU-LAJU!

MARI BLOGWALKING DENGAN APESAL.COM

Yang Baik Hati =)

Cari cerita lama

Aku terkini

sebelum komen, baca dulu komen orang lain boleh? Bosan la nak balas komen yang sama.. sebab jawapan aku mesti sama punya. tak pasal2 aku jadi astro karang ulang tayang beberapa kali

* jangan orang astro sentap pulak dengan aku, suda

Sabtu, 8 Mei 2010

sampai berpinar mata! (tolong!! warna apa sesuai?)


uh..uh..

seseorang menegur aku di shoutbox.. katanya, layout aku yang berwarna hitam membuatkan mata pembaca berpinar2..

baca je komen tu, terus aku baca main body blog aku aku (entry).. aah le.. mmg sedikit berpinar.. aku ingatkan selama ni, ini disebabkan oleh kerabunan aku... huhu..

nape xde org tegur selama ni? aish... terima kasih encik guest..

masalahnya, aku siyes xnak cri layout lain.. seksa woo nak jadikan layout ni mcm sekarang.. nak masukkan widget, nak adjust saiz, nak buat tab kat atas tu.. (tolong consider bahawa aku bukan la seorang yang IT savvy)

so, bagi la cadangan apa yg harus aku buat.
1- tukar kaler layout? warna apa?
2- tukar kaler font? kaler apa?
3- tukar layout terus? ok.. sape nak buatkan?

oh, tolong la respon. untuk kebaikan mata kita semua bersama!

10 ulasan:

  1. kalo background putih/kaler cerah dn tulisan hitam pun ok je.

    pssstttt!!.. sy baru tuka layout blog sy last week.. pink+blue+purple.. heee... girlsh mood! :p

    BalasPadam
  2. huhu.. kalau kaler putih, bunga pink tu nampak x?

    huhu.. dah tgk dah blog awak salin baju.. huhu..

    BalasPadam
  3. Banyakkan warna putih :D

    BalasPadam
  4. uh..uh.. tu la.. kalau kale putih, agak2 naik x bunga pink saye?

    BalasPadam
  5. wa!!! xreti.. xleh tukat kaler background!!

    BalasPadam
  6. soalan baru..

    nape ada entry line spacing dia besar, ada entry line spacing dia kecik?? nape?

    BalasPadam
  7. xok ke kaler itam? sy tgk ok je... sy undi kaler kuning!!!

    BalasPadam
  8. saya tukar kaler font.. sebelum ni putih, sekarang kelabu..

    dah try untuk tukar kaler background.. x berjaya.. huhu.. kena tukar background terus kot

    wawawawa!!!

    BalasPadam
  9. 1.warna yg lembut sket

    2.font warna gelap...

    3.brat la buat hehehe

    BalasPadam
  10. oh firol.. jawapan no 3 tu meruntun jiwa la!! huhu

    BalasPadam

Semua orang boleh komen. Dan aku laparkan komen dari korang.
Tapi letak la nama.. Tak suka nak panggil korang Tanpa Nama