KLIK LAJU-LAJU!

MARI BLOGWALKING DENGAN APESAL.COM

Yang Baik Hati =)

Cari cerita lama

Aku terkini

sebelum komen, baca dulu komen orang lain boleh? Bosan la nak balas komen yang sama.. sebab jawapan aku mesti sama punya. tak pasal2 aku jadi astro karang ulang tayang beberapa kali

* jangan orang astro sentap pulak dengan aku, suda

Ahad, 20 Mac 2011

tag - 4 In The Morning - Gwen Stefani (Memenuhi Permintaan Permainan)

RULES:

1. Put your iTunes, Windows Media Player, etc. on shuffle.

2. For each question, press the next button to get your answer.

3. YOU MUST WRITE THAT SONG NAME DOWN NO MATTER HOW SILLY IT SOUNDS. (Ok, Yang ni aku ngelat sikit. Aku hanya ambil lagu yang tajuknya dalam Bahasa Inggeris. Lagu Melayu aku tak letak tajuk

4. Tag 10 friends.(korang buat ke kalau aku tag pun?) OK la, aku tag
Fadhlina,
Cik (kini sudah puan) Oryza
lagi? Siapa lagi yang sudi? Aku bukan apa.. selalu, aku tag, orang tak buat.. Kecik hati woo 

5. Everyone tagged has to do the same thing.

6. Have Fun!
=============================================

IF SOMEONE SAYS 'ARE YOU OKAY' YOU SAY?
Happy Happy - OST cerita My Girl


HOW WOULD YOU DESCRIBE YOURSELF?
Never Had A Dream Come True - S Club 7


WHAT DO YOU LIKE IN A GUY/GIRL?
Behind these Hazel Eyes - Kelly Clarkson


HOW DO YOU FEEL TODAY?
Perfect - Simple Plan


WHAT IS YOUR LIFE'S PURPOSE?
Alone - OST cerita My Girl (aiyok! betul ke aku nk alone nih??)


WHAT'S YOUR MOTTO?
That Thing You D0 - The Wonders


WHAT DO YOUR FRIENDS THINK OF YOU?
Torn - Natalie Imbruglia (Aiyo.. my life sound so sad)


WHAT DO YOUR PARENTS THINK OF YOU?
Inconsolable - BSB (Ya ke? Aku sangat degil ke?)


WHAT DO YOU THINK ABOUT VERY OFTEN?
How Do I Live - Trisha Yearwood


WHAT IS 2 + 2?
Eye Of The Tiger - OST filem Rocky (ada 2 harimau terlibat.. ngee)


WHAT DO YOU THINK OF YOUR BEST FRIEND
Spanish Eyes - BSB


WHAT IS YOUR LIFE STORY?
Drowning - BSB (ok.. Aku mula kantoi.. Asyik lagu BSB je)


WHAT DO YOU WANT TO BE WHEN YOU GROW UP?
Time After Time  - Cindy Lauper


WHAT DO YOU THINK WHEN YOU SEE THE PERSON YOU LIKE?
Graduation - Vitamin C
(mungkin aku minat Penasihat Akademik aku kot? ngee)


WHAT WILL YOU DANCE TO AT YOUR WEDDING?
The Reason - Hoobastank - Sweet kan lagu ni? ngee..


WHAT WILL THEY PLAY AT YOUR FUNERAL?
Tak nak check. Aku nak orang baca yasin dengan al-Fatihah


WHAT IS YOUR HOBBY/INTEREST??
From The Beginning - OST cerita My Girl


WHAT IS YOUR BIGGEST FEAR?
Ocean Deep - Cliff Richard 
(aku tak tau macam mana aku boleh ada lagu ni. Tapi sesuai la dengan soalan)


WHAT IS YOUR BIGGEST SECRET?
You Sang To Me - Marc Anthony


WHAT DO YOU WANT RIGHT NOW?
Clumsy - Fergie


WHAT DO YOU THINK OF YOUR FRIENDS?
I Need to Know


WHAT WILL YOU POST THIS AS?
4 In The Morning - Gwen Stefani

2 ulasan:

  1. baru je plan nk update banyak2 tp berjadual.. bertambah la pulak keje skolah sebab kena tag;p nanti sy buat ye!

    BalasPadam
  2. haha.. buat ye.. jgn x buat..

    BalasPadam

Semua orang boleh komen. Dan aku laparkan komen dari korang.
Tapi letak la nama.. Tak suka nak panggil korang Tanpa Nama