KLIK LAJU-LAJU!

MARI BLOGWALKING DENGAN APESAL.COM

Yang Baik Hati =)

Cari cerita lama

Aku terkini

sebelum komen, baca dulu komen orang lain boleh? Bosan la nak balas komen yang sama.. sebab jawapan aku mesti sama punya. tak pasal2 aku jadi astro karang ulang tayang beberapa kali

* jangan orang astro sentap pulak dengan aku, suda

Selasa, 20 April 2010

Pujaanku

adit, ko sangat romantik. kalau ada kembar, tolong gitau ye
tita, ko memang sengal. masa dia bawa ko gi restoran mahal, ko nk gi jalan2..
pastu kata dia x romantik..


masa aku belajar dulu, semua orang heboh, minat gile kat cerita Ada Apa Dengan Cinta. huhu.. jujur, aku hanya suka lagu2 dalam cerita tu. cerita, aku xberapa suka. sebab? aku rasa Cinta tu hampeh, lagi dulukan bf dari kawan..

antara cerita indon yg paling aku minat ialah Eiffel I'm In Love. ye, cerita itu juga ada sedikit bangang tapi aku suka gak. watak hero sangat sweet ok.. dan hensem.. dan heroin sangat kiut.. uh.. uh.. aku suka segala2nya tentang cerita itu..

dan apa yg buat aku lebih suka sangat dengan cerita itu ialah, semasa birthday aku yg ke 24, orang yang aku suka telah menghadiahkan aku cd (burn je..) cerita ni. walaupun sekadar cd burn, aku sangat menghargainya. hanya Tuhan je yg tau berapa kali aku tengok cerita tu.. huhu..

apa khabar dia sekarang? hehe.. x lama lagi, nak jadi ayah dah.. tahniah awak! =)

anyway, dalam cerita tu, lagu ni la yg paling aku suka.. siap minta dia tolong download mp3 lagi! (aku kan baru je belaja download lagu nih..)

enjoy ye!
========================================================

Tajuk: Pujaanku (OST Eiffel i'm in love)

Penyanyi: Melly Goeslow dan Jimmy


Melly:
Andaikan malam tiada pernahkan berakhir
Setiaku bersamamu mungkin tak berujung
Betapa rindu ini tak pernah mati
Kekasih hatiku hanyalah engkau

Jimmy:
Saat mulut manismu memanggil namaku
Hatiku pun bergetar bagai terserang rindu
Bertapa aku menyanjungimu
Buta mata dan hati untuk yang lain

Korus:
(Melly & Jimmy)
Memetik gitar menyanyi syair yang tulus
Persembahan kalbuku
Nantikan dikau ditidur lelapku
Pujaanku

Jimmy:
Burung berkicau tanda setia pada pagi
Ku dengan engkau tak bisa dipisahkan lagi
Jantungku kau mintapun kan ku berikan
Betapa dalamnya cinta untukmu

Ulang korus

5 ulasan:

  1. patutla na buat tag petang esok,mlm ni layan jiwang ehhhhh....hik2..

    BalasPadam
  2. Salam..

    Header Banner untuk blog awak telahpun saya buat.. Sila ambil di -

    http://www.anif.co.cc/2010/04/header-banner-baru-yey.html

    Harap awak suka.

    BalasPadam
  3. su: hehe.. tiap2 hari pon jiwang..

    anif: tq.. tapi ada 1 soalan bodo.. cane nak letak? hehe

    BalasPadam
  4. hehe.. cikgu ini buta note..

    BalasPadam

Semua orang boleh komen. Dan aku laparkan komen dari korang.
Tapi letak la nama.. Tak suka nak panggil korang Tanpa Nama