KLIK LAJU-LAJU!

MARI BLOGWALKING DENGAN APESAL.COM

Yang Baik Hati =)

Cari cerita lama

Aku terkini

sebelum komen, baca dulu komen orang lain boleh? Bosan la nak balas komen yang sama.. sebab jawapan aku mesti sama punya. tak pasal2 aku jadi astro karang ulang tayang beberapa kali

* jangan orang astro sentap pulak dengan aku, suda

Isnin, 23 Ogos 2010

jumpa blog baru, terus suka berblog..

seorang kwn minta aku ajar dia buat blog awal thn aritu.. aku ajar.. ala.. bukan susah sgt.. sekadar ajar benda asas.. yg lain, dia boleh try n error sendiri je. lepas dah buat blog, dia try la buat beberapa entry. tp lepas tu dia senyap..

lama gak dia senyap. tah la. mungkin dia x berapa minat menulis? ataupun dia rasa FB lagi best sebab lebih interaktif berbanding blog (ye la.. kat fb, leh dapat reply segera klu org tgh on)

tapi, tah la. aku lebih selesa berceloteh kat blog. walaupun blog aku boring. walaupun blog aku xde org tengok. walaupun bila aku buat pertandingan, xde org join (ye, aku tgh kutuk korang-x puas hati nih!) aku tetap rasa nak bercerita dalam blog lebih dr di fb.

tapi tah nape, 2-3 menjak ni, tiba je kawan aku ni rajin lak membebel kat blog dia.. haha!!! ok, dia dah mula merasai kemanisan dunia blog.. dia tulis blog.. dia blogwalking, dia jumpa blog best. dia follow blog tu dan dia pon mula menulis sebab dpt inspirasi dr blog tu..

disebabkan kwn aku ni, aku telahpun menjejak pemilik blog itu.. ye.. aku pun turut menjadi followernya.. dia sangat sweet ok.. dan aku mmg suka org yg sweet... sape dia? klik kat SINI. ni plak BLOG KAWAN aku tu..

well, xde la best sgt blog kawan aku tu.. xyah gi pon xpe.. hahaha.. (jangan marah ha faizah! gurau senda penawar duka!)

pape pon, aku masih nak korang semua join pertandingan yg aku buat tu.. join la.. join la.. join la... xnak gak? sudah la! huhuhu (=_=!)


p/s: walaupon korang sengal (sebab x join pertandingan aku), tapi aku tetap sayang korang. especially yg tinggal komen. xde la terasa mcm org xbetul -cakap sorang2

9 ulasan:

  1. sory lme xdrop comment
    jiwa kcu
    hee

    BalasPadam
  2. ceh! sempat ko yer kutuk..nk kene neh! dush..tp seyes aku suke bc blog tu..sgt sweet..orgnye juga..hehe

    BalasPadam
  3. uthe!!!! lama xdgr cite!!! nape jiwa kacau??

    sutera putih: hahaha!!! mengutuk org di tnh sendiri sgt indah! yup! mamat itu sgt sweet!!!

    BalasPadam
  4. Sapa cakap tak de orang singgah blog ni? Saya selau jenguk pe.. :) hehe..

    BalasPadam
  5. hehe.. terima kasih kerana selalu menjenguk... terharu.. m(_ _)m

    BalasPadam
  6. klu sdah jumpe yg baru,jgn dilupai tmn yg lame iye wahai temanku..
    hee ^-^............

    BalasPadam
  7. aish.. xde lupa2.. tambah je..

    BalasPadam
  8. bukan tamo teruskan blog cik kak oiii tapi...intai2 horang lain punyer dulu..slow and steady..baru running enjin..kalu dah gian nanti susah....

    BalasPadam

Semua orang boleh komen. Dan aku laparkan komen dari korang.
Tapi letak la nama.. Tak suka nak panggil korang Tanpa Nama