KLIK LAJU-LAJU!

MARI BLOGWALKING DENGAN APESAL.COM

Yang Baik Hati =)

Cari cerita lama

Aku terkini

sebelum komen, baca dulu komen orang lain boleh? Bosan la nak balas komen yang sama.. sebab jawapan aku mesti sama punya. tak pasal2 aku jadi astro karang ulang tayang beberapa kali

* jangan orang astro sentap pulak dengan aku, suda

Rabu, 9 Februari 2011

I'm so drained out

I'm supposed to continue writing my 'Let's Get Itchy' story but i couldn't because..hurmm.. I don't know. My mood seems to gone with the wind (not really the wind actually. I think I lost my mood somewhere amongst the things on my table).

I'm so drained.. and dissapointed. The house I've been wanting had already been bought by someone else. The person that I like decided not to have any relationship with me anymore. My job? The only thing that keep me coming to school is my sports team. Other than that.. Arghh!!! Seriously, I don't know what is wrong with me.

I also gain some weight.. with flying colours. It doesn't matter what I do, I'm still getting chubbier and chubbier. I've given up any diet regime. It seems useless to me. I don't care about my weight anymore (fat lier! I do care about my weight. especially when it concern my uniform to school. I'm not planning on buying new clothes right now)

Yeah I know.. I complaint a lot. Sorry. I can't help it. This is what happen when i'm not in the right mood. Sorry for wasting your time by making you reading my entry today..

Hurm...

10 ulasan:

  1. Rasanya awak perlu cari hobby baru!

    BalasPadam
  2. kan? agaknya apa hobi yang sesuai? ngee..

    saya nk pergi ke korea tapi xde orang nak teman. rasanya, dah pergi sana, saya ok balik

    BalasPadam
  3. hobi yang sangat best! tapi tu la.. xde orang nak teman. x berani pergi sorang2..

    BalasPadam
  4. Nampaknya awak in Mess. Saya pernah di situasi yang sama hingga doktor sangka saya mengalami tekanan putus cinta tapi bukan ia kerana adalah tekanan kerja.

    Pada satu tahap saya tidak ada selera makan, tidak lena tidur dan phobia dengan bunyi deringan telefon mahu pun telefon bimbit.

    BalasPadam
  5. hurmm.. yup.. stress sebab keje.. banyak betul benda yang perlu dihadap tahun ni. tapi saya masih boleh tidur dengan lena (tu je la peluang saya nak lupakan pasal kerja)

    BalasPadam
  6. i think.. hehe... how do you do?

    BalasPadam
  7. Aku bleh ulas dlm apa2 bahasa pun kan, memandangkan ari ni ari isnin. Pada aku stress is "encouraged" by overthinking. Kena relax and identify apa yang paling bermakna dlm hidup ko and focus on that.

    BalasPadam
  8. haha.. yup.. ulas dalam bahasa apa2 pun.. aku yang kena praktis BI aku yang makin berkarat (BM aku pun dah macam BI Phua Chu Kang)

    yup.. aku kena belajar untuk relax.. hurmm..

    BalasPadam

Semua orang boleh komen. Dan aku laparkan komen dari korang.
Tapi letak la nama.. Tak suka nak panggil korang Tanpa Nama