KLIK LAJU-LAJU!

MARI BLOGWALKING DENGAN APESAL.COM

Yang Baik Hati =)

Cari cerita lama

Aku terkini

sebelum komen, baca dulu komen orang lain boleh? Bosan la nak balas komen yang sama.. sebab jawapan aku mesti sama punya. tak pasal2 aku jadi astro karang ulang tayang beberapa kali

* jangan orang astro sentap pulak dengan aku, suda

Sabtu, 29 Januari 2011

Surat Untuk Awak


Assalamualaikum..

Hai awak.. Apa khabar? Harap awak sihat. Macam saya..

Hurmm.. Awak tau, sekarang ni kan, tiap hari saya online. Dengan harapan saya dapat jumpa awak. Entah apa-apa entah kan? Online la.. Online la..

Hari tu, saya pergi ke muzium dengan kawan. Tapi, entah kenapa, perasaan masa melawat dengan mereka tu tak sama dengan perasaan masa melawat dengan awak. Bila dengan awak, saya rasa lebih seronok. Tak perlu nak tengok cepat-cepat. Awak menikmati setiap karya di situ. Siap explain lagi maksud karya pada saya. Sedangkan dengan kawan saya tu, mereka seperti hendak cepat. Jadi, saya tak dapat nak berlama-lamaan di situ. Bukannya saya pandai menikmati karya pun, tapi.. entahlah.. mungkin saya jenis yang beria dan tak suka laju-laju bila nak buat sesuatu kot?

Sebab tu saya suka berjalan dengan awak. Awak cool.. nampak relax je. Walaupun hakikatnya, awak lagi banyak benda yang nak dikejar. Dan awak matang. Jadi, saya berpeluang menjadi kanak-kanak.. Wawawawa.. Jangan marah ha.. Hehehe..

Hurrmm.. Sampai sini dulu la.. Lain kali saya menulis lagi ya? Tak sabar rasanya nak jumpa awak lagi. Jangan lama-lama sangat pergi tempat orang tu.. Nanti saya jealous. Bilalah baru saya mampu nak pergi luar negara ya?

Ok ok.. ni betul-betul punya penamat. Jumpa lagi.

Salam

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Semua orang boleh komen. Dan aku laparkan komen dari korang.
Tapi letak la nama.. Tak suka nak panggil korang Tanpa Nama