KLIK LAJU-LAJU!

MARI BLOGWALKING DENGAN APESAL.COM

Yang Baik Hati =)

Cari cerita lama

Aku terkini

sebelum komen, baca dulu komen orang lain boleh? Bosan la nak balas komen yang sama.. sebab jawapan aku mesti sama punya. tak pasal2 aku jadi astro karang ulang tayang beberapa kali

* jangan orang astro sentap pulak dengan aku, suda

Jumaat, 24 Disember 2010

mode: biru-biru...

aku nak menulis blog.. tapi hati aku tak berapa nak ada. biasa la.. 24 hari bulan.. hurmm... 25 ni birthday adik bongsu aku =)

aku ada 1 soalan.

kalau korang nampak mata aku berair dan dalam masa yang sama aku tersenyum, agak-agaknya, apakah perasaan aku pada masa tu?

6 ulasan:

  1. hehe.. mungkin jugak.. ngee...

    BalasPadam
  2. Mata masuk habuk tu.. :) Lepas tu happy sebab gaji dah masuk! Hehe..

    BalasPadam
  3. kena dgr suara dulu baru leh teka;p

    BalasPadam
  4. anif: mata masuk habuk.. satu-satunya alasan saya tak pernah guna lagi.. hik hik..

    tapi mmg happy gaji dah masuk.. hehe

    BalasPadam

Semua orang boleh komen. Dan aku laparkan komen dari korang.
Tapi letak la nama.. Tak suka nak panggil korang Tanpa Nama