KLIK LAJU-LAJU!

MARI BLOGWALKING DENGAN APESAL.COM

Yang Baik Hati =)

Cari cerita lama

Aku terkini

sebelum komen, baca dulu komen orang lain boleh? Bosan la nak balas komen yang sama.. sebab jawapan aku mesti sama punya. tak pasal2 aku jadi astro karang ulang tayang beberapa kali

* jangan orang astro sentap pulak dengan aku, suda

Ahad, 12 Oktober 2008

DIFFERENT BETWEEN LOVE N LIKE

aku amik ni dari forum yob4ever yg aku selalu masuk utk baca lawak dia. tanx to the person yg beria suruh aku gi sana

In front of the person you love your heart beats faster
But in front of the person you like you get happy

In front of the person you love winter seems like spring
But in front of the person you like winter is just beautiful winter

If you look into the eyes of the one you love you blush
But if you look into the eyes of the one you like you smile

In front of the person you love you can't say everything on your mind
But in front of the person you like you can

In front of the person you love you tend to get shy
But in front of the person you like you can show your own self

When the one you love is crying you cry with them
But when the one you like is crying you end up comforting

The feeling of love starts from the eye
And the feeling of like starts from the ear

So if you stop liking a person you used to like
All you need to do is cover your ears, but if you try to close your eyes
Love turns into a drop of tear and remains in your heart foreverafter


aku sendiri xsure yang mana satu aku nak..heheh..aku sayang kat semua org yg terlibat dlm hidup aku. x kisah la dia suka aku atau x. ohh..klu dia benci aku...aku yakin, kebencian dia tu berbalas..

2 ulasan:

  1. love ni jiwang,like ni fesbuk..hik!salam kenal

    BalasPadam
  2. haha.. gitu pun boleh?? x aci!!

    BalasPadam

Semua orang boleh komen. Dan aku laparkan komen dari korang.
Tapi letak la nama.. Tak suka nak panggil korang Tanpa Nama