KLIK LAJU-LAJU!

MARI BLOGWALKING DENGAN APESAL.COM

Yang Baik Hati =)

Cari cerita lama

Aku terkini

sebelum komen, baca dulu komen orang lain boleh? Bosan la nak balas komen yang sama.. sebab jawapan aku mesti sama punya. tak pasal2 aku jadi astro karang ulang tayang beberapa kali

* jangan orang astro sentap pulak dengan aku, suda

Selasa, 13 September 2011

Lovefool - The cardigans


1st time aku dengar lagu ni adalah masa menonton cerita Romeo and Juliet (Leonardo di caprio dan Claire Danes). Seriously, aku rasa Claire Danes sangat cantik masa tu.. Sangat! DApat pulak lagu comel. So, aku agak suka la cerita tu.. Tapi disebabkan banyak scene dalam gereja, maka agak banyak salib la dalam filem tu.. 

Tajuk: Lovefool
Singer: The Cardigans

Dear, I fear we're facing a problem
you love me no longer, I know
and maybe there is nothing
that I can do to make you do
Mama tells me I shouldn't bother
that I ought to stick to another man
a man that surely deserves me
but I think you do!

So I cry, I pray and I beg

Love me love me
say that you love me
fool me fool me
go on and fool me
love me love me
pretend that you love me
leave me leave me
just say that you need me
Love me love me
say that you love me
leave me leave me
just say that you need me
I can't care 'bout anything but you...

Lately I have desperately pondered,
spent my nights awake and I wonder
what I could do have done in another way
to make you stay
Reason will not lead to solution
I will end up lost in confusion
I don't care if you really care
as long as you don't go

p/s: Nope, takde gambar! Tak nak letak gambar orang kissing! Tak nak!

2 ulasan:

  1. uh.. uh.. xtau la plak.. yang saya tau lagu ni je.. hahaah

    BalasPadam

Semua orang boleh komen. Dan aku laparkan komen dari korang.
Tapi letak la nama.. Tak suka nak panggil korang Tanpa Nama