KLIK LAJU-LAJU!

MARI BLOGWALKING DENGAN APESAL.COM

Yang Baik Hati =)

Cari cerita lama

Aku terkini

sebelum komen, baca dulu komen orang lain boleh? Bosan la nak balas komen yang sama.. sebab jawapan aku mesti sama punya. tak pasal2 aku jadi astro karang ulang tayang beberapa kali

* jangan orang astro sentap pulak dengan aku, suda

Sabtu, 9 Julai 2011

rentetan dari luahan perasaan je

Ingat tak entry seblum ni yang aku bengang dengan seseorang? ala... betulbetul entry sebelum ni.

Ok, kisahnya, keesokan harinya, orang itu menegur aku seperti tiada apa-apa yang berlaku. kelusaan harinya aku pun dah mula bercakap seperti biasa dengan dia.. hurmm... nampaknya kami memang belum mengenali satu sama lain lagi.

Dia memang bengang dengan aku. dan dia menunjukkan rasa bengang itu kerana dia rasa dia patut jujur pada aku. Dan kebetulan dia memang tak sihat dan penat dan. aku pun tak tahu.

Dari pihak aku pula, aku memang tahu dia bengang tapi aku tidak mengungkit dan menegur dia seperti biasa bukan kerana aku tak perasan dia tak puas hati. cuma, aku memang tak nak ungkit rasa tak puas hati yang wujud. Aku bukan jenis manusia yang bertanya "Kau marah kat aku ke?". aku lebih kepada "jangan tegur aku hingga aku sejuk"

Dia ajak aku pergi kelas masak nasi ayam hainan. Haha.. mesti agak pelik kalau orang yang tahu aku tulis pasal dia mendapati aku pergi kelas dengan dia. Tapi sebenarnya, awal-awal lagi orang dah pelik sebab aku boleh sentap gila dengan dia.

Memang betul la.. Kita lebih mudah tersentuh dengan orang yang kita anggap lebih rapat dan kenal kita. Sedangkan kita lupa, kadang kala masih ada sisi yang belum kita tunjukkan pada dia dan masih ada sisi lain dirinya yang kita belum pernah lihat dan kenal..

Perjalanan hidup sangat panjang. Dan di sepanjang perjalanan kita belajar.. 

Anyway, aku masih sentap. Tapi aku happy la yang semuanya dah ok. Aku tahu dia pun sama. Takpe, masa akan memudarkan luka dan parut yang tercipta.

p/s: Takde gambar. tak tau nak letak gambar apa. bagi idea?

1 ulasan:

  1. Asa syarikat pinjaman pinjaman bersedia untuk meminjamkan mana-mana jumlah yang anda perlukan untuk memulakan perniagaan peribadi anda. kami memberi pinjaman pada kadar faedah 3%, juga jika anda ingin membeli rumah di atas ansuran bulanan kita juga boleh menjual rumah untuk anda. supaya Sila memohon pinjaman pertanian pertanian. jika anda memerlukan hubungan pinjaman e-mel kami: asaloantransfer@gmail.com, anda juga boleh menghubungi e-mel ini: finance_institute2015@outlook.com, Mungkin ada banyak sebab mengapa anda perlu akses kepada beberapa wang tunai tambahan - daripada yang tidak dijangka pembaikan kereta atau rumah untuk membayar perkahwinan anda atau cuti khas. Tetapi apa sahaja yang anda memerlukannya, apabila anda meminjam antara $ 5,000 USD untuk 100,000 USD di atas.

    pengkhususan Syarikat.
    1) Kami memberi pinjaman pada kadar faedah 3%.
    2) Kami juga boleh membeli sebuah rumah pilihan anda dalam mana-mana lokasi pilihan anda.

    BalasPadam

Semua orang boleh komen. Dan aku laparkan komen dari korang.
Tapi letak la nama.. Tak suka nak panggil korang Tanpa Nama