KLIK LAJU-LAJU!

MARI BLOGWALKING DENGAN APESAL.COM

Yang Baik Hati =)

Cari cerita lama

Aku terkini

sebelum komen, baca dulu komen orang lain boleh? Bosan la nak balas komen yang sama.. sebab jawapan aku mesti sama punya. tak pasal2 aku jadi astro karang ulang tayang beberapa kali

* jangan orang astro sentap pulak dengan aku, suda

Sabtu, 27 November 2010

tentang seseorang -anda

huhu.. aku x ingat tahun berapa. tapi masa aku belajar kat UPM la. glamour sangat filem Ada Apa Dengan Cinta (AADC). memang hot sangat la cerita tu. tapi aku tak minat sangat sebab aku rasa watak Cinta tu tak best. adalah penting bagi sesebuah filem untuk mempunyai heroin yang best dan tak terlalu mementingkan boyfriend hingga membelakangkan kawan. lagipun cerita tu tak kelakar. sebab tu aku suka Eiffel I'm In Love. cerita tu cute.

tapi aku bukan nak cerita pasal movie. walaupun aku tak suka cerita AADC tu, aku terpaksa akui, lagu dia memang best la. 1 album lak tu best. membuatkan aku minat pada Melly Goeslow. suara dia, lagu dia, best la. memang aku tak pandang la Kris Dayanti atau Rossa tu.

so, kali ni aku nak share salah satu lagu yang aku suka dari filem AADC tu. tapi bukan Melly yang nyanyi.  lelaki.. band kot.. aku share lirik je. xde hati nak copy paste youtube.. cari je la.. mesti jumpa..

p/s: aku sebenarnya tengah biru.. tapi aku tau perasaan jangan diikut sangat.. 

=========================================
Tajuk: Tentang Seseorang
Artis: Anda

Teruntukmu hatiku,
ingin ku bersuara
Merangkai semua tanya,
imaji yang terlintas
Berjalan pada satu,
tanya s’lalu menggangguku
Seseorang, itukah dirimu kasih

Kepada yang tercinta,
inginnya ku mengeluh
Semua resah didiri,
mencari jawab pasti

[#:]
Akankah, seseorang,
yang ku impikan ‘kan hadir
Raut halus,
menyelimuti jantungku

[Reff:]
Cinta hanyalah cinta,
hidup dan mati untukmu,
mungkinkah semua tanya,
kau yang jawab
Dan tentang seseorang,
itu pula dirimu,
ku bersumpah akan mencinta

[Interlude]

[#] ~~ [Reff]

Oh ~ [Reff] (x2)

4 ulasan:

  1. crita zaman gue spm...
    hahhahaaaa

    BalasPadam
  2. haha.. ko pon jiwang la masa tu? xpe.. jiwang2 pon dah jadi pelaut dah.. hahaha

    BalasPadam

Semua orang boleh komen. Dan aku laparkan komen dari korang.
Tapi letak la nama.. Tak suka nak panggil korang Tanpa Nama