KLIK LAJU-LAJU!

MARI BLOGWALKING DENGAN APESAL.COM

Yang Baik Hati =)

Cari cerita lama

Aku terkini

sebelum komen, baca dulu komen orang lain boleh? Bosan la nak balas komen yang sama.. sebab jawapan aku mesti sama punya. tak pasal2 aku jadi astro karang ulang tayang beberapa kali

* jangan orang astro sentap pulak dengan aku, suda

Isnin, 15 November 2010

annual lunch SMKPT 2010

hari ini ada annual lunch. merangkap majlis persaraan puan sabarathi. majlis persaraan beliau diawalkan memandangkan tarikh lahir beliau adalah pada 5/1. masa tu of course sekolah masih kalut la kan?? jadi xde la nk buat majlis segala bagai.

skip tentang majlis kat sekolah.. arini kami lunch kat felda villa.. huhu...

oh, sebelum aku pergi lebih lanjut, biar la aku gitau yg majlis puan sabarathi tu diadakan pada pukul 10.30 hingga pukul 1. so, bayangkan la kami berpanas di dewan terbuka ni..

tiba, bila gi pula ke felda villa ni, tengok-tengok ala2 taman la pulak.. adoi... maka ketiak aku yang busuk di sekolah, tidak sempat la berhibernasi dari proses perpeluhan (walaupun aku makan di sebelah dalam yang beraircond)..

di sini, aku akan sertakan gambar yg melebih2 sebagai penyeri entry kerana aku x tgkp gmbr kat sana ok.. aku pergi utk makan. bukan untuk tangkap gambar.. huhu... dan sila ingat, gambar yg aku letak adalah utk hiasa semata-mata.. aku x makan sebanyak itu...

yg 1st sekali aku attack ialah air batu campur.. huhu.. agak tawar la.. xtau mana silapnya..

lepas tu, aku amik karipap dan tembikai, serta rojak buah.. rojak buah best! dpt mangga dia peh!

lepas tu aku amik kerabu mangga dan coleslaw.. kerabu mangga dia mmg best.. sikit je  bawang (kalau xde, lagi bagus).. ada bunga kantan segala bagai!!! aumm!! tapi edisi terhad. mujur aku awal..
sedap gile felda punya kerabu.. tp sikit sgt.. xtop up lak tu

pastu amik mushroom soup dgn roti.. agak tawar la..tapi mungkin juga disebabkan after taste sebab aku dah makan macam2 sebelum tu..
tahniah kerana aku berjaya gak habiskan

pastu amik udang dan puyuh goreng...

pastu bihun sup utara..

pastu amik nasi beriyani dgn beriyani kambing.. nasi putih dan kupang, sayur campur, daging masak halia, sambal tumis sotong, ikan (stir fied) masak 3 rasa... masa amik main dish ni, perut aku dah mula kepenuhan dah..
mmg sedap gile nasi dia.. sungguh enak dimakan begitu saja.. kambing pon sedap

tapi mak ajar, makan mesti abis.. sape suruh mengada amik banyak2?? sila habiskan. so, sementara tunggu makanan turun,a ku ambil jeruk kedondong...
xleh banyak-banyak. sakit tekak!
tapi ada 1 benda aku xdapat. sate!!! huwawawawa!!!!
huhuhu.. nak sate dsaji.. sate pasar malam lain.. huhuhu..
sambil2 makan, ada la cabutan bertuah segala bagai.. kali ni, sekali lagi, jodoh aku adalah bersama tupperware.. huhu.. ada lak dapat hadiah clutch.. tapi tu 1 meja la dapat.. huhu.. aku punya kaler pepel... ada 1 group lagi best!! dapat tote bag.. tapi mak kata kita bersyukur dgn pemberian orang.. so, aku sangat hepi dgn clutch aku tu.. esok gak aku pakai..huhu...
pada aku yang paling bertuah adalah nazirah. dia dapat 2 kupon makan lunch kat KDE (best gile!! leh gi dgn pakwe) dan periuk stok merangkap steamer.. bapak!!! jeles seh.. tapi xpe la.. aku xpandai masak pon..

tahun depan nak periuk jugak!

6 ulasan:

  1. owwww... best nye makan2.. ^_^

    BalasPadam
  2. hehe.. buleh tahan la.. tapi kalau awak gi mesti awk x makan.. hehe.. rugi...

    BalasPadam
  3. hihi.. saya still makan la kak.. cuma mungkin akan makan skit2 unt setiap jenis makanan.. bak kata org.. "rasa-rasa" je.. :p

    BalasPadam
  4. huhu.. ni rasa2 gak la ni yg kenyang ni..

    BalasPadam
  5. terliuq dgn rojak buah tue..sek baek arini baru komen klu smlm huhuhu..!23.11.2010 baru komen...

    BalasPadam
  6. dap kan? bila awk nk belanja kita?? lalala

    BalasPadam

Semua orang boleh komen. Dan aku laparkan komen dari korang.
Tapi letak la nama.. Tak suka nak panggil korang Tanpa Nama