KLIK LAJU-LAJU!

MARI BLOGWALKING DENGAN APESAL.COM

Yang Baik Hati =)

Cari cerita lama

Aku terkini

sebelum komen, baca dulu komen orang lain boleh? Bosan la nak balas komen yang sama.. sebab jawapan aku mesti sama punya. tak pasal2 aku jadi astro karang ulang tayang beberapa kali

* jangan orang astro sentap pulak dengan aku, suda

Sabtu, 20 November 2010

korang dah lupakan aku ke?

huhu... aku rasa aku dah pernah cakap. tapi aku akan cakap lagi..

AKU LEBIH SUKA BLOG DARIPADA FACEBOOK!

kenapa aku suka blog? sebab aku rasa blog memberi lebih ruang kepada aku untuk ekspresi diri aku yang sebenar. aku boleh luah semua yang aku nak luah sebab:
1- tak ramai orang baca blog aku. jadi, aku boleh cakap apa sahaja yang aku suka
2- orang yang membaca ni semuanya tak kenal aku. so, aku tak perlu segan-segan. macam kat FB tu, ramai kawan real life aku. aku ni macho dalam dunia nyata. so, aku tak nak la keluarkan statement jiwa-jiwa depan mereka.. haha
3- kalau ada pun orang yang kenal aku yang baca blog aku ni, mesti orang tu suka aku sangat-sangat sampai sanggup baca bebelan aku. macam la tak cukup aku membebel dalam dunia nyata
4- aku dapat beberapa kawan maya (tak pernah jumpa muka) melalui blog. aku baca kisah mereka dan mereka baca kisah aku

tapi, bila kebelakangan ni aku kurang update (sebab kurang idea dan kesuntukan masa), aku mendapati pengunjung blog aku semakin berkurang. tak mengapalah. biasalah tu. macam mana nak jana trafik kalau tak menulis kan?

cuma, aku risau, adakah kawan-kawan maya aku pun semakin melupakan aku? aku tengok, jarang benar dah mereka menulis komen kat blog ni.. korang semua dah tak jenguk aku lagi ke? sampai hati...

aku tak tahu, bila baru aku boleh menulis dengan aktif macam sebelum ni.. idea aku sudah tidak selancar dulu.. aku bukan macam en. anif yang boleh ulas semua perkara semasa. atau macam en. kf yang indah bahasanya. atau macam mie yang comel je rasa sebab beria..

hurmm... takpelah.. kalau korang memilih untuk melupakan aku, apa lagi aku leh cakap kan? hurmm..


p/s: apa kes aku meratap macam ni?

6 ulasan:

  1. dun worry.. saya kan ade.. ^__^

    BalasPadam
  2. ye sy pun same.. suke blog.. x de FB!!

    BalasPadam
  3. saya ada fb.. tp sbb nak keep in touch dgn kwn sekolah je.. hehe..

    BalasPadam
  4. ngee..alamak melankolik plak dah..

    *opss suri lame tak ke sini..

    moge baek2 saje..jga SPM bagus2 iyer cik mai jgn zZZZ plak ..hihi lariiiiiiii........

    BalasPadam
  5. lambat sgt bagi ucapan.. dah zzz... pon tadi... huhuhu

    BalasPadam

Semua orang boleh komen. Dan aku laparkan komen dari korang.
Tapi letak la nama.. Tak suka nak panggil korang Tanpa Nama