KLIK LAJU-LAJU!

MARI BLOGWALKING DENGAN APESAL.COM

Yang Baik Hati =)

Cari cerita lama

Aku terkini

sebelum komen, baca dulu komen orang lain boleh? Bosan la nak balas komen yang sama.. sebab jawapan aku mesti sama punya. tak pasal2 aku jadi astro karang ulang tayang beberapa kali

* jangan orang astro sentap pulak dengan aku, suda

Sabtu, 9 Oktober 2010

Minta maaf banyak2!!! (=.=!!)

mesti aku akan kena kutuk kaw2! tapi x pe la..

tadi (sabtu, 9/10/10), lepas isi minyak kereta kat petronas bukit belacan, aku telah menggesel sebuah kereta wagon warna coklat cair jenama mercedes atau BMW (x berapa sure.. terlalu kagum dengan kepanjangan kereta tu).

aku rasa tuan dia sangat baik kerana bila aku tergesel dia terus reverse kereta dia. aku pulak, tah macam mana, dengan absent minded nya hanya angkat tangan dan berlalu pergi.. ye! aku hanya angkat tangan dan berlalu pergi!

aku x minta maaf dan buat muka comel terhadapnya.. hanya bila dah jauh aku terfikir.. "Oh!!! kenapa la aku x turun dan minta maaf?" jadi, sepanajang dari ampang water front hingga ke rumah dan sampai sekarang, aku dihantui rasa bersalah..

oleh itu, encik yang berkereta wagon (merc/BMW) warna coklat, maafkan saya kerana tergesel kereta anda dan fail utk minta maaf... harap2 kereta awak x apa2...

(=.=!!) maafkan saya!! (=.=!!)

6 ulasan:

  1. oh awk rupenye yg gesel kete tu iye..hihi..

    oleh kerna awk x minta maaf sile banje sy kfc 3 ari berturut-turut..

    bhahahah.=)

    psst cik mai jgn mrh aaa ...

    BalasPadam
  2. huhu.. xnk! nnti kf gemuk! =p

    BalasPadam
  3. aiyah..dun wori maa bdn i x gomuk puye maa..hihi <---cine slange plak..

    BalasPadam
  4. ape tala pecaya ka? bole lah dtg sini kasi tinguk maa...hee

    BalasPadam
  5. hehe.. skrg mmg la kurus... tp klu dh selalu mkn kfc?

    BalasPadam

Semua orang boleh komen. Dan aku laparkan komen dari korang.
Tapi letak la nama.. Tak suka nak panggil korang Tanpa Nama