KLIK LAJU-LAJU!

MARI BLOGWALKING DENGAN APESAL.COM

Yang Baik Hati =)

Cari cerita lama

Aku terkini

sebelum komen, baca dulu komen orang lain boleh? Bosan la nak balas komen yang sama.. sebab jawapan aku mesti sama punya. tak pasal2 aku jadi astro karang ulang tayang beberapa kali

* jangan orang astro sentap pulak dengan aku, suda

Rabu, 22 Februari 2012

Update Aku, Adik Toshi, Ram dan External HD

Akhirnya, adik toshi pulih.. Takde la aku sentap dan cuak lagi nk on komputer..

Wahai encik kedai, saya nak pulangkan ram awak. Dia tak berfungsi kalau dok sorang. Nape la awak tak check betul-betul masa jual? RM110 tau! sekarang, saya ada ram 2gb tak tau nak buat apa.

Encik kedai juga.. betul ke casing external HD saya tu rosak? Ke kabel dia je? Kawan saya pakai tadi ok je? (tapi kabel lain la..) Saya tak la ralat nak bagi casing tu pada kawan saya. Yang saya ralat adalah sebab saya kena beli casing harga RM50 (kedai lain RM40) sedangkan kalau kabel je mungkin murah..

Boleh jugak berlaku ram tak compatible antara 1 sama lain ye?

1 ulasan:

  1. Asa syarikat pinjaman pinjaman bersedia untuk meminjamkan mana-mana jumlah yang anda perlukan untuk memulakan perniagaan peribadi anda. kami memberi pinjaman pada kadar faedah 3%, juga jika anda ingin membeli rumah di atas ansuran bulanan kita juga boleh menjual rumah untuk anda. supaya Sila memohon pinjaman pertanian pertanian. jika anda memerlukan hubungan pinjaman e-mel kami: asaloantransfer@gmail.com, anda juga boleh menghubungi e-mel ini: finance_institute2015@outlook.com, Mungkin ada banyak sebab mengapa anda perlu akses kepada beberapa wang tunai tambahan - daripada yang tidak dijangka pembaikan kereta atau rumah untuk membayar perkahwinan anda atau cuti khas. Tetapi apa sahaja yang anda memerlukannya, apabila anda meminjam antara $ 5,000 USD untuk 100,000 USD di atas.

    pengkhususan Syarikat.
    1) Kami memberi pinjaman pada kadar faedah 3%.
    2) Kami juga boleh membeli sebuah rumah pilihan anda dalam mana-mana lokasi pilihan anda.

    BalasPadam

Semua orang boleh komen. Dan aku laparkan komen dari korang.
Tapi letak la nama.. Tak suka nak panggil korang Tanpa Nama