KLIK LAJU-LAJU!

MARI BLOGWALKING DENGAN APESAL.COM

Yang Baik Hati =)

Cari cerita lama

Aku terkini

sebelum komen, baca dulu komen orang lain boleh? Bosan la nak balas komen yang sama.. sebab jawapan aku mesti sama punya. tak pasal2 aku jadi astro karang ulang tayang beberapa kali

* jangan orang astro sentap pulak dengan aku, suda

Sabtu, 25 September 2010

PERTANDINGAN: ENTRY TERBAIK (entry lain ada kat bawah)

PERTANDINGAN INI DILAJAKKAN BEBERAPA HARI DISEBABKAN CIK WAN TELAH MEMIILIH ENTRY AKU TAPI MASIH BELUM PILIH ENTRY DIA SENDIRI..

bila dia dah bagi entry dia, insyaAllah, tamat la pertandingan ni walaupun x ramai peserta... =(. tapi selagi x tutup ni, korang join la ye? =( plzzz....

==============================================

ini ada entry yg melekit (sticky post)... kalau jadi la. entry2 lain ada kat bawah ni..
=================================

buat pertama kalinya.. aku nak buat pertandingan. huhu.. harap2 ramai la yg join ye..

Cara-cara penyertaan
1- Tolong iklankan pertandingan ni kat blog korang supaya lebih ramai join.. (lagi ramai, lagi syok kan?)
2- Pilih 1 entry aku dan publish kat blog korang. link kan semula ke blog aku nih..
3- Pilih 1 entry korang yg terbaik, pastu bagi link utk entry tersebut. link entry aku yg korang pilih dan link entry terbaik korang boleh la korang letakkan kat ruangan komen ye..

* korang x perlu follow aku. ni pertandingan je.. saje suka2..

Apa akan berlaku selepas itu?
1- aku akan tgk entry aku yg mana jadi pilihan hati korang.
2- aku akan publish entry korang yg terbaik tu dan link kan balik ke blog korang. so, org lain yg baca leh la gi blog korang lak
3- aku akan lantik beberapa juri utk tolong aku pilih pemenang.. aku akan cuba cari juri yg sebaik mungkin.

Tarikh tutup:
19/9/2010    25/9/2010
bukan apa.. aku tau, bulan puasa ni, mesti x ramai yg online je kan? so, bg masa lama sikit

Apa rasional aku buat pertandingan ni?
1- aku nak tau, org suka baca entry yg mcm mana. since aku adalah aku dan aku x mungkin boleh menulis seperti org lain, maka aku nak tau la entry aku yg bagaimana org suka baca. tolong jujur ye
2- aku seorang yg suka membaca. jadi, aku nak la baca entry2 korang..

hadiah?
alamak! nanti aku check balik apa yg ada boleh dijadikan hadiah.. 1 yg pasti, hadiah tu x la mewah.. tp aku akan cuba pastikan yang nilainya lebih tinggi dari kos penghantaran (sgt x berbaloi bayar kos penghantaran tinggi2 tapi hadiah tu murah je). tp, sekali lagi ingatkan, hadiahnya x mahal.. jangan marah tau!

21 ulasan:

  1. mesti hadiah bagus dulu =P

    BalasPadam
  2. hehe... hadiah dah ada.. tp nk tgk peserta, kalau x ramai, besar la hadiah tu..

    BalasPadam
  3. insyaallah nnt aku join. :)

    BalasPadam
  4. emm good idea cikgu!

    boleh pilih lebih dari satu tak entry itu wahai cik mai?

    BalasPadam
  5. buleh aja.. asalkan meriah.. =)

    BalasPadam
  6. whose nak join tapi kena bagi sikit masa sbb skg agak bz skt..hehe...

    BalasPadam
  7. emm tunggu masa je nk join nnti..
    tunggu iye..^-^

    BalasPadam
  8. ok.. sy tggu.. mesti masuk tau.

    BalasPadam
  9. ari ni dh 16 .9.2010..hrp2 sempat join..hee =)

    BalasPadam
  10. huhu... klu org x join pon, sya pasrah je.. huhuhu..

    tp klu ada org join, wah!!! hepinya.. =) =) =)

    BalasPadam
  11. salam..ehem3

    sprti yg dijanjikan..kite join iye awk!!!

    ini linknye:-
    http://uruchimaru-kf.blogspot.com/2010/09/harap-bloger-brat2104-terima.html

    semoge hepi.....^-^

    BalasPadam
  12. N CHAN nk join jugaakk..hehe

    http://yuyunnaqura.blogspot.com/2010/02/aq-diaorang.html

    BalasPadam
  13. entry awok paling besh -->
    http://rumaizah.blogspot.com/2010/09/kuiz-anda-dan-cinta.html

    suke entry2 mcm ni, sbb jrang2 org nk buat sndiri.. taw baceeee jeee...kehkehekeh

    BalasPadam
  14. sy mencalonkan entry ini.. x best pun, tapi berguna ;p

    http://alkisahhidup.blogspot.com/2010/01/tentang-konspirasi-illuminati.html

    BalasPadam
  15. dngan tamaknye saya mencalonkan lagi satu entry

    http://alkisahhidup.blogspot.com/2010/07/tadi-kan.html

    BalasPadam

Semua orang boleh komen. Dan aku laparkan komen dari korang.
Tapi letak la nama.. Tak suka nak panggil korang Tanpa Nama