KLIK LAJU-LAJU!

MARI BLOGWALKING DENGAN APESAL.COM

Yang Baik Hati =)

Cari cerita lama

Aku terkini

sebelum komen, baca dulu komen orang lain boleh? Bosan la nak balas komen yang sama.. sebab jawapan aku mesti sama punya. tak pasal2 aku jadi astro karang ulang tayang beberapa kali

* jangan orang astro sentap pulak dengan aku, suda

Sabtu, 6 Jun 2009

hari ini (6 jun)

besday sheila yg ke 27... selamat hari lahir..

tarikh petabalan agong kot?

alia nikah.. patut sanding arini gak.. punya la aku delay flight, kenduri esok lak..pe la dia nih..

famili hadi sambut menantu (yan).. last week mereka nikah n kenduri kat umah yan di taiping.. tahniah..

mlm nnti, or pagi nnti, aku akan bertolak ke lcct utk pergi ke china. 1st time aku nk tinggalkan keluarga nk jalan jauh2... x biasa sangat.. rasa nk nangis pon ada.. baju x kemas lagi.. rasa x bersemangat... rasa keseorangan.. rasa xde teman.. arghh.. ada gak terpikir.. dah nak sampai ajal ke? hurmm.. aku harap2 ni je sindrom nk jalan jauh.. hurmm.. buah tangan, aku x janji ye.. ada duit, ada la sikit2... kalau x, minta maaf la.. mmg tgh catu duit ni...

korang yg selalu teman aku chat.. aku yakin, aku mesti akan rindu korang... yg selalu tmn aku sms pon..

2 ulasan:

  1. waaaahhh aku terharu betul dpt ucapan hari jadi kat blog ko. thanks :)

    semoga selamat dalam perjalanan sehingga pulang ke Malaysia (wah, skema betul ayat aku!)

    BalasPadam
  2. hehe..aku ingat besday ko..

    BalasPadam

Semua orang boleh komen. Dan aku laparkan komen dari korang.
Tapi letak la nama.. Tak suka nak panggil korang Tanpa Nama